Terburai Perut Salah faham Order Makanan | Alkisah berlaku di sebuah negeri entah berantah yang tidak diketahui tempatnya sangat malang apabila masing-masing cuba mempamerkan kuasa masing-masing jom kita baca keratan akbar yang dikeluarkan oleh harian metro.

Polis terburai Perut Salah faham Order Makanan

polis perut terburai

Agak-agak pembaca semua adakah berbaloi untuk kita mengejar dan bergaduh dengan seseorang hanya semata-mata seseorang itu menunjukkan isyarat lucah? ? Bagi kami bergaduh hanya semata-mata seseorang itu menunjukkan isyarat lucah adalah perkara yang tidak masuk akal kita seharusnya berfikiran rasional dan jangan menunjukkan sikap ego terlebih walaupun kita ini sesorang yang berkuasa.

Apa yang admin tulis ini adalah berdasarkan padangan admin membaca Keratan akbar harian metro jika apa yang harian metro ini tulis salah maka kami tidak ada kaitan dengan kesalahan mereka dan apa yang kami cakap ini terbatal.

Semoga kita selalu bertolak ansur dalam segala perbezaan dan sikap-sikap manusia yang kadang-kala menyakitkan hati pergaduhan tidak akan menyelesaikan sebarang masalah melainkan mendatangkan lebih banyak masalah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here