Fitnah Akhir Zaman Manusia Baca tajuk Saja | Untuk pengetahuan anda dalam penulisan artikel atau blog anda hanya boleh menulis 5 ke 10 patah perkataan sahaja untuk membuatkan blog atau website anda kelihatan cantik. Tapi kebanyakkan netizen sekarang terutamanya orang-orang malaysia terlalu suka berhujah dengan hanya membaca tajuk akibat daripada itu berlakukan pelbagai fitnah-fitnah bodoh hasil daripada kebodohan manusia pembaca tajuk.

Contoh yang yang terbaru dan terhangat yang diperkatakan hari ini adalah isu tajuk artikel Malaysia kini yang menulis “Faiz, jangan Lupa Asal Usul – Mufti WP”¬†akibat daripada ini lahirlah pelbagai kata-kata cacian kepada pihak malaysiakini dan juga mufti WP semuanya berpunca daripada kebodohan netizen yang hanya membaca tajuk.

Kami sebenarkan dalam mycerita memang tidak berminat untuk menulis isu ini jika perkara ini hanya melibatkan pihak netizen bawahan tapi perkara ini menjadi isu besar apabila page2 agama,parti-parti agama,orang-orang politikus bodoh yang turut serta menyertai kebodohan membaca tajuk dan membuat rumusan ini.

Oleh itu kami di mycerita ingin nasihatkan kepada seluruh warga netizen sebelum kita nak tulis sesuatu sebelum kita nak hentam sesuatu baca teliti dan fahami terlebih dahulu kemudian kamu hentam sebelum anda kelihatan seperti manusia bodoh.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here